Bobří kešky

05.05.2021 21:50

Znáte hledání kešek, tzv. geocashing? Jestli ano, tak je to skvělá zpráva, protože Bobři pro vás pár kešek schovali. Pokud ne, nevadí, všechno si postupně vysvětlíme.

interaktivní tabulce vytvořené v google tabulkách (pro jejich úpravu je nutné mít v telefonu aplikaci nebo vše řešit přes počítač) najdete informace o jednotlivých keškách - jejich polohu, případně nějakou poznámku, která by vám měla s hledáním pomoci. Jak zacházet se souřadnicemi vám snad vysvětlovat nemusíme, ale připomeneme, že si na lov kešky máte sbalit do batůžku svůj deníček a tužku. 

Keška může mít různé velikosti a na dané lokaci může být schovaná na všemožných místech. Až ji najdete, tak kromě splnění případných instrukcí, které vám keška sama sdělí, napiště do kešky (na připravený papír, bloček...) své jméno a datum odlovu. Jako odměnu si můžete vzít jednu z dorobností, které tam nechal někdo před vámi, ale POZOR! jedná se o "výměnný obchod", takže nezapoměňte za odebranou věc dát do kešky nějakou svoji drobnost (ne větší než cca 5x5 cm).

Po odlovení první kešky, zapište svoje jméno do tabulky a pak už jen postupně zaškrtávejte, co jste objevili.

Kešky budou na svých místech připravené k odhalení do 15. června.

V případě nesnází se ozvěte autorovi kešky, případně Žvandě nebo Nikče.

Stručná verze:

  • Kešky a zapisovací tabulka zde
  • S sebou tužku, zálesácký notýsek a drobnost na výměnu
  • Kešku podle instrukcí najdu, splním, co mi ukládá, zapíšu své jméno a datum a provedu výměnný obchod
  • Svoje úspěchy zanesu do tabulky
  • Hra trvá do 15. června

Lovu zdar! 
Vaši Bobři