Rozchoďme Vánoce aneb druhá Zálesácká výzva

05.01.2021 23:56

Také jste po Vánocích přejedení a zlenivělí jako my? Tak se s námi pojďte pustit do v pořadí již druhé chodící výzvy a trochu se společně nastartujeme do toho nového roku.

Výzva začíná v pondělí 11.1. a končí v neděli 17.1. Zvládneš v tomto časovém limitu imaginárně dojít z naší klubovny k pohádkově krásné přehradě Les království? Jestli se ti podaří nachodit 26 km, tak jsi to zvládl a odměna tě nemine! 

 

Pravidla výzvy:

1. Do pohybu se počítá pouze chůze nebo běh (kolo, koloběžka se nepočítá, prostě jen po svých).

2. Počítá se pouze pohyb venku, tzn. procházky venku, venčení psa, chůze do školy ANO, běhací pásy či chůze v budovách NE.

3. Protože je zima a na horách je sníh, rozhodli jsme se přidat do započitatelných činností i běžkování, ALE POZOR ujeté kilometry na běžkách se před zápisem do tabulky dělí 2.

4. Každý si své úspěchy spočítá, popřípadě změří na chytrých telefonech nebo pomocí map na PC a pošle svému náčelníkovi oddílu, a to max. 1x denně. Náčelník oddílu obdržené údaje zaznamená do tabulky.

5. Vyhodnocení bude probíhat po jednotlivých oddílech a zároveň bude vyhlášen nejlepší chodec celého Zálesáka.

6. A protože nemáme všichni stejný krok, tak těm mladším (do 12 let včetně) pomůžeme vyrovnat skóre, a to tak, že mají každý kilometr rovnou za dva, kdy do tabulky se uvádí již hodnota vynásobená.