Víkendová šipkovaná

29.10.2020 17:12

Ahoooj! 

V tomhle čase nečase si holky od Bobrů, Barča, Lůca a Regi, připravily nekontaktní hru pro Čejeny a jejich rodiče, samozřejmě účast kohokoliv jiného se rozhodně nezakazujeme. 

Bude to jedna oblíbená klasika - ŠIPKOVANÁ! Co vás na trase čeká vám nepovíme, to si musíte zjistit sami. My vám jen řekneme, že trasa bude vytyčená od sobotního odpoledne až do neděle tohoto týdne. S sebou si kromě rodiny a dobré nálady vezměte tužku a papír, abyste mohli plnit úkoly, které po cestě potkáte. KPZ a zálesácký notýsek se jistě také budou hodit.

Začínat se bude na odbočce od Labe k Letcům, kde najdete instrukce. Místo máte vyznačené v přiložené mapě. Procházka to nebude nijak dlouhá, jen asi 2,5 km. Kam vás trasa zavede, nepovíme, ať je to trochu bojovka, ne?

 

Dejte nám anebo holkám vědět, jak se cesta líbila, budeme moc rádi. Zpětná vazba nás motivuje k tomu, abychom zas přístě něco vymysleli a taky třeby vychytali nějaké ty mouchy. :)

 

Na závěr si neodpustíme drobný apel na to, abyste při účasti na této hře měli na paměti všechna v té době platná vládní nařízení.

 

Děkujeme a šipkované zdar! 

 

Barča, Lůca a Regi a vlastně všichni Zálesáci