Zálesácká výzva

22.11.2020 20:59

Už nás nebaví sedět doma a tak jsme si řekli, že by to chtělo nějkou pořádnou motivaci, abychom se hýbali a především byli na čerstvém vzduchu. A proto jsme vymysleli Zálesáckou výzvu! Pravidla jsou jednoduchá.

 

Pojď se s nami zúčastnit výzvy a v průběhu jednoho týdne nachoď co nejvíce kilometrů. 

 

Výzva začíná v pondělí 23.11. a končí v neděli 29.11. Zvládneš v tomto časovém limitu imaginárně dojít z naší klubovny k ohništi na Ošerově? Jestli se ti podaří nachodit 37 km, tak jsi to zvládl a odměna tě nemine! 

 

Pravidla výzvy:

1. Do pohybu se počítá pouze chůze nebo běh (kolo, koloběžka se nepočítá, prostě jen po svých).

2. Počítá se pouze pohyb venku, tzn. procházky venku, venčení psa, chůze do školy ANO, běhací pásy či chůze v budovách NE.

3. Každý si své úspěchy spočítá, popřípadě změří na chytrých telefonech nebo pomocí map na PC a pošle svému náčelníkovi oddílu, a to max. 1x denně. Náčelník oddílu obdržené údaje zaznamená do tabulky, která bude k nahlédnutí na stránkách Českého Zálesáka.

4. Vyhodnocení bude probíhat po jednotlivých oddílech a zároveň bude vyhlášen nejlepší chodec celého Zálesáka.

 

Málem bychom zapomněli na jednu drobnost pro nejmladší (do 12 let včetně)! Ti mají každý kilometr rovnou za dva, kdy do tabulky se uvadí již rovnou hodota vynásobená.

 

Tabulka ujitých kilometrů

 

 

 

Zálesácká výzva!
 
Pojď se s nami zúčastnit týdenní výzvy a v průběhu jednoho týdne nachoď co nejvíce kilometrů. 
 
Výzva začíná v pondělí 23.11. a končí v neděli 29.11. Zvládneš v tomto časovém limitu imaginárně dojít z naší klubovny k ohništi na Ošerově? Jestli se ti podaří nachodit 37km, tak jsi to zvládl a odměna tě nemine! 
 
Pravidla výzvy:
 
1. do pohybu se počítá pouze chůze nebo běh (kolo, koloběžka se nepočítá)
 
2. pocita se pouze pohyb venku, tzn.procházky venku, venčení psa, chůze do školy ANO, behací pásy či chůze v budovách NE
 
3. každý si své úspěchy spočítá, popřípadě změří na chytrých telefonech nebo PC a pošle svému náčelníkovi oddílu, a to max. 1x denně. Náčelník oddilu obdržené údaje zaznamená do tabulky, která bude k nahlédnutí na stránkách Českého Zálesáka
 
4. vyhodnoceni bude probíhat po jednotlivých oddílech a zároveň bude vyhlášen nejlepší chodec celého Zálesáka